Zwemvereniging ‘de Stelleduikers’ heeft ruimte voor nieuwe leden

0
1795

De Stelleduikers is een recreatieve zwemvereniging voor dames van 18 jaar en ouder uit Heinkenszand en omgeving. Het belangrijkste doel van onze vereniging is het verbeteren van de conditie en zwemtechniek en op een leuke manier bezig zijn met de zwemsport.

Zwemmen wordt gezien als een zeer gezonde vorm van lichaamsbeweging: het verbrandt calorieën, de spieren worden soepeler en de conditie verbetert. Recreatief zwemmen bestaat uit banen zwemmen en oefeningen uitvoeren met plankje, flexibeam of balspel. Het gehele wedstrijdbad staat daarvoor tot onze beschikking. Iedere dinsdagavond van 21.30 tot 22.15 uur zwemmen wij in het OMNIUM-zwembad te Goes onder begeleiding van een ervaren en deskundige instructrice in een ontspannen en gezellige sfeer. Vereiste vaardigheid: zwemdiploma(s) dan wel zelfstandig in het diepe kunnen zwemmen.

Als u enkele keren wilt proefzwemmen kunt u zich melden bij een van de volgende personen en als u besluit lid te worden, kunt u zich inschrijven d.m.v. een inschrijfformulier. Hanny de Winter, tel. 0113-562253; Leny Rijk, tel. 0113-649324; Ria Boonman, tel. 0113-351310.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in