Inwoners aan het woord, hoe denkt u over een 2de supermarkt in Heinkenszand

0
1855
Lidl in Heinkenszand

Al jaren wordt er over gesproken, een 2de supermarkt in Heinkenszand.

Enkele jaren geleden bleek dat enkel de Lidl als geïnteresseerde overbleef, de andere partijen haakten af.

Door de politiek werd besloten dat de plaats van vestiging naast de Em-Té zou worden ondanks mogelijke verkeerstechnische bezwaren. Een rapport daaromtrent gaf aan dat vestiging verkeerstechnisch mogelijk was mits er enkele aanpassingen zouden worden gerealiseerd.

Onlangs kwam het bericht naar buiten dat wethouder Schenk verwacht dat er voor de zomer een beslissing wordt genomen over de komst van Lidl naar Heinkenszand. In november 2016 is het politiebureau reeds aangekocht door de gemeente Borsele. Desondanks wordt er blijkbaar nog druk onderhandeld tussen de gemeente Borsele en Lidl. De komst van de discounter naar Heinkenszand is daarmee nog altijd onzeker.

Onzekerheid is er ook over de keuze van de plaats van vestiging. Gemeente Borsele is voor vestiging aan de Stenevate maar er is ook een alternatief. De locatie aan de Zwake is in beeld geweest en binnen het dorp Heinkenszand zijn er veel inwoners én ondernemers voor deze locatie. Mogelijk heeft u ook een idee over een alternatieve locatie.

Voor D66 is de onzekerheid een reden U, de inwoner van Heinkenszand, eens naar uw mening te vragen. Wij staan hier achter en willen u daarom vragen de enquête in te vullen.

Klik hier om naar de enquête te gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in