Wie gaat er samen met ons op pad?

0
1756

Een jaarlijks wandelevenement voor jong en oud en ook nog eens wandelen voor een goed doel. Dat is de Heinkenszandse Kika Walk & Run. De Stichting Heinkenszandse Kika – KWF Walk & Run organiseert ieder jaar een Walk & Run in Heinkenszand met als doel om geld in te zamelen voor Kika- KWF Kankerbestrijding.

Dit wandelevenement is onder het publiek wellicht beter bekend onder de naam Avondvierdaagse. Deze Avondvierdaagse wordt in Heinkenszand gehouden middels een sponsorloop voor de KWF kankerbestrijding en KIKA. Daarnaast is voor de jonge deelnemers ook een KidsRun; een run voor kinderen t/m 13 jaar.

Helaas, maar begrijpelijk kon de editie van afgelopen voorjaar door COVID-19 geen doorgang vinden. Ondanks deze onzekere tijd maken we ons toch weer op voor een volgende editie en wellicht met een aantal aanpassingen kan deze editie zeker een succes worden.
In samenwerking met scholen, middenstand, gemeente, lokale verenigingen en overige instanties in Heinkenszand treffen we de voorbereidingen om in april 2021 weer een Kika – KWF Walk & Run te organiseren.

Voor de organisatie van de Kika Walk & Run zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Momenteel kunnen we in de voorbereiding voor het volgende wandelevenement alle hulp gebruiken.  Wij zijn dan ook op zoek naar 2 kandidaten die ons bestuur komen versterken. Vind je het leuk om een wandel-evenement voor te bereiden, heb je 2 uurtjes per maand in de avond vanaf oktober tot maart tot je beschikking en woon je in Heinkenszand of omgeving?  Dan zijn we op zoek naar jou!

Wil jij je inzetten voor onze stichting als bestuurslid of wil je daarover meer informatie, laat het ons dan weten. Je kunt mailen naar info@heinkenszandsewalkandrun.nl, maar je kunt ook bellen met onze voorzitter Theo Smit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in