Week van de oefentherapie

0
2505

Heeft u één van de onderstaande problemen?
 Rugklachten, nekklachten, verkeerde houding
 Slaapproblemen
 Stressklachten
In de week van de Oefentherapie kunt u een afspraak maken voor een gratis advies op maat en ontdekken wat Oefentherapie Heinkenszand voor u kan betekenen.

Rugklachten, nekklachten, verkeerde houding?
U staat voor de klas, zit veel achter de computer te werken of brengt de hele dag pakketjes rond …
Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren van bewegen, maar sommige gewoontes zijn niet goed voor het lichaam. Dan kunnen klachten ontstaan aan bijvoorbeeld rug- of nekklachten. De oefentherapeut maakt u bewust van uw eigen lichamelijke mogelijkheden en coacht u bij het aanleren van gezond beweeggedrag. Het doel van oefentherapie is de klachten te laten verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen.
Slaapproblemen?
Heeft u moeite met inslapen, doorslapen, wordt u te vroeg wakker of combinaties hiervan ?
Slapeloosheid heeft een grote gedragsmatige component. Een slaapoefentherapeut helpt mensen door middel van bewustwording en gedragsverandering. Slaapoefentherapeuten behandelen slaapproblemen als een onderdeel van uw algemeen dagelijks functioneren en andere klachten die overdag een rol spelen. De therapie is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en is voor u direct toepasbaar.
Stressklachten?
Heeft u last van een te hoge werkdruk, teveel drukte thuis, ingrijpende gebeurtenissen in uw leven, zorgen, problemen, conflicten of dagelijkse ergernissen ? Dit kan u stress opleveren. U kunt daardoor uit balans raken. Veel en langdurige stress kan psychische en/of lichamelijke klachten veroorzaken. De psychosomatische oefentherapeut helpt u lichaam en geest weer in balans te brengen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel of mail dan naar Annemieke de Feiter 06-29335398, oefentherapie@zeelandnet.nl of kijk op www.oefentherapieheinkenszand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in