VSS houdt open dagen in Oudelande

0
2301

Open dagen

Na een grondige renovatie van de gebouwen en de samenvoeging van onze beide vestigingen in 2016, zet VSS Machinebouw op vrijdag 27 en zaterdag 28  januari vanaf 10.00 uur haar deuren wagenwijd open. De gebouwen in Oudelande zijn volledig gerenoveerd en de productiefaciliteiten zijn uitgebreid. Bezoekers hebben de mogelijkheid de volledig vernieuwde locatie te komen bezichtigen.

Rondleiding

Geïnteresseerden krijgen een rondleiding door de diverse gebouwen en afdelingen van VSS Machinebouw. Medewerkers geven uitgebreid toelichting hoe de machines worden geproduceerd, vanaf ontwikkeling tot aan aflevering. Ook worden doorlopend presentaties (o.a. over de engineering) gegeven en zijn er veel machines te zien op het gebied van grondbewerking, uienteelt en aardappelteelt.
Innovatie

Naast het bestaande pakket landbouwmachines van VSS Machinebouw worden er ook een aantal innovaties getoond uit het grondbewerkings – en uienteeltpakket. Met deze innovaties wordt verder ingespeeld op de vraag uit de markt naar gebruiksvriendelijke machines met meer capaciteit. Vooral in de uienteelt waarin Nederland een hoofdrol speelt, wordt door telers gezocht naar meer capaciteit tijdens het oogsten. Met deze nieuwe innovaties probeert VSS op deze vraag verder in te spelen.

10 jarig bestaan

VSS Machinebouw is een Nederlandse fabrikant van landbouwmachines en heeft in 10 jaar een breed productenpakket in de markt gezet met de merken VSS AGRO, VSS AMAC en VSS Cappon.
In 2016 werd het 10 jarige bestaan gevierd. Mede door de overname van AMAC en Cappon is VSS Machinebouw een belangrijke speler in de markt van innovatieve landbouwmachines. Door de groeiende vraag is productie de afgelopen jaren verder uitgebreid en is export buiten de Nederlandse grenzen steeds belangrijker geworden.

Openingstijden Open Dagen:
Vrijdag 27 januari van 10.00 uur tot 22.00 uur
Zaterdag 28 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Adres: Ovezandseweg 6a, 4436 RE Oudelande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in