Vroege Avondvierdaagse in Heinkenszand (30 maart t/m 3 april)

0
166

De voorbereidingen voor de Avondvierdaagse Heinkenszand (St. Heinkenszandse KiKa-KWF Walk & Run) zijn weer in volle gang.

Vanwege Goede Vrijdag, Pasen en de meivakantie was de Avondvierdaagse alleen mogelijk van maandag 30 maart t/m vrijdag 3 april, omdat wanneer de zwemlessen beginnen bij Stelleplas de Avondvierdaagse gelopen moet zijn. Dit kan wat organisatorische problemen geven omdat de klok pas het weekend ervoor verzet wordt en het dus nog vroeg donker is. Dit kan met name problemen geven voor de 10 km lopers van de “Walk & Run”.
De Avondvierdaagse In Heinkenszand start op maandag 30 maart met een Herdenking voor een dierbare overledene. Er zal om 18.00 uur een lied worden gezongen bij de Rietkraag. Hierna gaan de Avondvierdaagse deelnemers gezamenlijk op pad.
Op woensdag 1 april start om 18.15 uur de KidsRun. Kinderen in de leeftijd van 3-13 jaar starten vanaf de Rietkraag in Heinkenszand. Vanaf 19.00 uur wordt de 5 en 10 km Run gelopen.
Op vrijdag 3 april komen de deelnemers over de Via Gladirosa de Stenge binnen om de fel begeerde medaille in ontvangst te nemen. Rond 20.00 uur worden de beste 3 sponsorlopers beloond en wordt het bedrag voor KiKa en KWF Kankerbestrijding bekend gemaakt.

Rolstoelvierdaagse van 21 tot en met 23 april
Vanwege het vroege tijdstip zal ook dit jaar de Rolstoelvierdaagse worden losgekoppeld van de Avondvierdaagse en zal georganiseerd worden van dinsdag 21 t/m donderdag 23 april. Het voordeel van dit loskoppelen is dat de Comitéleden ook mee kunnen helpen aan deze leuke activiteit. De organisatie is in samenwerking met SVRZ.
Mochten er mensen mee willen doen die niet in een SVRZ locatie wonen bel dan naar 0113-562897. Voor vrijwilligers wordt gezorgd.
Zie voor meer informatie de website www.heinkenszandsewalkandrun.nl

idc_ondertekening

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

een × vijf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.