Vragen over je tablet? Kom naar de Bibliotheek

0
1436

Er is op maandag 25 januari in de Bibliotheek Heinkenszand een TabletCafé georganiseerd door de Bibliotheek Oosterschelde in samenwerking met het Seniorweb. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Een TabletCafé is een ontmoetingsplek voor iPad- en andere tabletbezitters. Het accent van het TabletCafé ligt op de uitwisseling van tabletervaringen op informele wijze. Onder het genot van een kop koffie worden tips, trucs, apps en games met elkaar gedeeld. Bijvoorbeeld: het installeren van apps, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, Dropbox installeren, Skype downloaden en handige programma’s en trucjes om alles uit uw tablet te halen. Ervaren tabletbezitters zijn ook van harte welkom om hun kennis te delen met minder ervaren gebruikers. Vergeet vooral niet je opgeladen tablet mee te nemen!

Het TabletCafé blijkt vooral effectief voor senioren die vastlopen tijdens het gebruik met hun tablet. Ze worden weer op het goede spoor gezet zodat ze vervolgens zelfstandig verder kunnen met het gebruik van hun tablet.

De Bibliotheek beschikt over een collectie van boeken en tijdschriften over tablets.

TabletCafé in de Bibliotheek Heinkenszand, 25-1, Stengeplein 1, 14.00-15.30 uur

Meer informatie: www.bibliotheekoosterschelde.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in