VERDUURZAAM JE WONING: LAATSTE KANS OP EEN VOUCHER!!!

0
2653

De RRE regeling eindigt op 31 december 2021

Als Zeeuwse woningeigenaar kan je tijdelijk een gratis voucher ter waarde van circa 90 euro aanvragen. De Zeeuwse gemeenten stellen deze vouchers ter beschikking om jou te helpen bij het verduurzamen van je woning. Waar je deze voucher voor gebruikt, kies je zelf. Wil je persoonlijk advies of producten waarmee je jouw woning energiezuiniger kan maken? Hieronder staan alle producten en diensten waar je uit kan kiezen. Een voucher aanvragen kan op de product- of dienstpagina van jouw keuze.

Vraag nu jouw RRE voucher aan!

Kies voor welk product of dienst jij de voucher wil aanvragen via deze link  www.duurzaambouwloket.nl/zeeland-rre

90 euro subsidie speciaal voor jou als Zeeuwse woningeigenaar
De RRE (Regeling Reductie Energieverbruik) is een tijdelijke subsidieregeling die je helpt bij het zetten van een volgende stap in de verduurzaming van je eigen woning. Wat die volgende stap ook is, en of je nu in een gezinswoning woont, een historisch monumentenpand of een appartement met VvE.

Als je een eigen woning bezit in Zeeland, kun je eenmalig een RRE voucher aanvragen van circa € 90,00 euro. Dit bedrag kan tot 31 december 2021 worden verzilverd op een van de speciale activiteiten die met partners binnen het Zeeuws Energieakkoord www.zeeuwsenergieakkoord.nl zijn ingericht. Sommige activiteiten worden hierdoor zelfs helemaal kosteloos, voor andere is het een mooi steuntje in de rug. Let wel: er zijn voor heel Zeeland maar circa 40.000 vouchers beschikbaar… op = op!
Werkgroep Duurzaam Heinkenszand2030
Jan Hooijschuur – hooyschuur@zeelandnet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in