Uitslag fotowedstrijd “Beleef de Zak van Zuid-Beveland”

0
2020
Tulpenveld Heinkenszand

April is voorbij en daarmee is een einde gekomen aan de inzendingstermijn voor de fotowedstrijd.

We hebben de inzendingen stuk voor stuk bekeken en beoordeeld. Er zijn prachtige opnames binnengekomen en we kunnen het er met zijn allen over eens zijn dat we in een prachtig gebied wonen.

Toch hebben we een kritische kanttekening richting de deelnemende fotografen. Het thema van de fotowedstrijd was: “Beleef de Zak van Zuid-Beveland” en de opdracht luidde: Foto’s met een narcis, fluitenkruid of lammetjes zijn leuk maar dit is niet waar we naar op zoek zijn. Het thema staat voor mensen die de schoonheid, activiteiten en bezienswaardigheden van de Zak van Zuid-Beveland beleven.

Deze opdracht is blijkbaar niet goed gelezen want op nagenoeg geen enkele opname staan mensen… Wij willen daarover opmerken dat het kunnen maken van een mooie foto één ding is, het vertalen van een opdracht naar een foto is vanzelfsprekend zeker zo belangrijk.

Natuurlijk hebben wij een winnaar gekozen en dat is een foto van Marjolein van Hekke. De boer op de tractor is bezig met zijn werk en ons lijkt dat hij daar ook zeker van geniet. Daarbij is het tulpenveld nabij Heinkenszand vrij uniek in deze omgeving.

Marjolein, goed gedaan en de waardebon komt jouw kant op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in