Uitreiking eerste exemplaar Toeristische Gids Landschapspark Borsele 2018

0
1992

Burgemeester Dijksterhuis overhandigde samen met Marco Utermark, voorzitter van Stichting Landschapspark Borsele, op maandag 26 maart  het eerste exemplaar van de nieuwe toeristische gids aan André en Natasja Vink van Mini-camping de Toffe Peer en Wijngaard En Passant.

De Toeristische Gids van Borsele, editie 2018, is vanaf het Paasweekend op 1 en 2 april weer gratis te verkrijgen bij heel veel verblijfsaccommodaties, horeca, attracties en middenstanders in de gemeente Borsele. Ook op het gemeentehuis kunt u een exemplaar afhalen.

De toeristische gids is een belangrijk medium voor de bezoekers van het landschapspark. De gids is zowel in het Nederlands als Duits verkrijgbaar en was vorig seizoen volledig op. Ook dit jaar is de gids weer tot stand gekomen met medewerking van grote en kleine partners van het park.
De gids is in combinatie met de website een doeltreffend uithangbord en geeft een prima indruk wat er allemaal te doen is in het gebied.

De gids maakt toeristen die in Borsele verblijven wegwijs in het gebied en attendeert hen op alle mogelijkheden om te recreëren. Natuurlijk is de gids ook voor eigen inwoners leuk om in huis te hebben en zo nog eens verrast te worden over de vele vrijetijdsbestedingsmogelijkheden naast de deur. Ook verspreidt de gemeente de gids in omliggende regio’s om gasten die daar op vakantie zijn te interesseren in een bezoekje aan Borsele.

Iets meer dan een jaar geleden gaf de gemeente akkoord voor een nieuw marketingplan om de gemeente toeristisch nog beter op de kaart te zetten. Hieruit is onder andere de promotienaam ‘Landschapspark Borsele’ naar voren gekomen. Uiteraard is deze dan ook in de gids terug te vinden. Landschapspark Borsele benadrukt de landschappelijke kwaliteiten van de omgeving. Daarbinnen krijgen ook de dorpen, attracties en evenementen ruim aandacht.

Dit is het derde jaar dat de Toeristische Gids in deze vorm wordt uitgegeven. De voorgaande edities waren een zeer gewild product. Ook voor dit seizoen is de verwachting dat het weer voor veel mensen een uitkomst zal zijn bij het plannen van hun verblijf in de gemeente.

De overhandiging vond plaats op mini-camping de Toffe Peer / Wijngaard En Passant. Gastheer en vrouw waren het de familie Vink.
Met o.m. hun safaritent bedienen zij de hedendaagse gast die naast rust en groen op zoek is naar meer luxe en comfort, het zogenaamde glamping. De prijswinnende en ter plaatste geteelde en gebottelde witte wijn maakt het verblijf hier natuurlijk helemaal af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in