Twee top 10 noteringen voor Jarmo Visser

0
1918

De uit Heinkenszand afkomstige wielrenner Jarmo Visser was tijdens het wielerweekend in Kruiningen zowel op vrijdag als op zaterdag van de partij. Op vrijdagavond was de organisatie in handen van TMZ (Trim belangen Zeeland) en stonden er ondanks de dreigende regen een behoorlijk aantal renners aan de start. De 15 jarige renner reed een aanvallende koers en moest in de sprint uiteindelijk de winst laten aan Bart Maas uit Hansweert.
Zaterdag stond onder leiding van de KNWU de 83ste Wielerronde van Kruiningen op het programma, deze wedstrijd georganiseerd door ZRTC Theo Middelkamp kon ook nu weer rekenen op een grote opkomst van zowel renners als publiek. Ook hier bevestigde Jarmo zijn prima vorm en koerste vooraan mee, met als resultaat een mooie 10e plaats, de overwinning ging naar Arjan Poleij.
Aanstaande vrijdag staat er voor Jarmo een thuiswedstrijd op het programma, dan vind namelijk de ronde van Heinkenszand plaats, één van de drukst bezochte koersen zowel in aantal renners als publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in