Stelledijk blijft nog 2 weken langer dicht

0
1600

De Stelledijk tussen ‘s-Heer Arendskerke en Heinkenszand blijft nog twee weken langer dicht dan aangegeven vanwege extra werkzaamheden.  Vanaf 16 oktober is de weg weer open. Tot die tijd wordt het verkeer omgeleid via de Noordzakweg en Drieweg (en andersom).

Ook het schelpenpad dat naast de Stelledijk ligt is nog tot en met 15 oktober afgesloten. Wandelaars en fietsers moeten hierdoor dezelfde omleiding als het snelverkeer volgen.

Wat is er gedaan?

De twee bestaande viaducten, die onder de A58 liggen, zijn verstevigd. Er is een ondersteuningsconstructie onder de bestaande viaducten aangebracht. Dit is nodig om de aansluitingen A58-Drieweg en A58-Sloeweg op 12 oktober 2015 voor het verkeer open te kunnen stellen. De vluchtstrook op de viaducten zijn dan omgebouwd tot een rijstrook (weefvak).

De komende tijd zijn er afrondende werkzaamheden. Zoals het afbreken van de stellingen, het opruimen van de rijplaten en herstellen van de weg.

De werkzaamheden zijn onderdeel van het project Verdubbeling Sloeweg N62. Het gaat om het weggedeelte van de Stelledijk tussen de Noordzakweg / Oude Rijksweg (N665) bij ‘s-Heer Arendskerke en de Boerendijk bij Heinkenszand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in