Stelledijk afgesloten tot en met 2 oktober

0
1436

In het kader van het project Verdubbeling Sloeweg N62 is de Stelledijk, tussen ‘s-Heer Arendskerke en Heinkenszand, vanaf donderdag 3 september 2015 (om 07.00 uur) tot en met vrijdag 2 oktober 2015 (om 16.00 uur) afgesloten voor het verkeer.

Het betreft de Stelledijk welke loopt vanaf de Oude Rijksweg / Noordzakweg (N665) bij ‘s-Heer Arendskerke tot aan de Boerendijk bij Heinkenszand.

De omleidingsroute voor het verkeer is de route via de Noordzakweg / Drieweg (N665), Clara’s Pad en Boerendijk (en vice versa) en staat met gele borden aangegeven.

Welke werkzaamheden worden er uitgevoerd?

De twee bestaande viaducten Stelledijk, die onder de A58 liggen, worden in de genoemde periode verstevigd. Zo wordt een ondersteuningsconstructie onder de bestaande viaducten Stelledijk aangebracht. Dit is nodig om de aansluitingen A58-Drieweg en A58-Sloeweg medio oktober 2015 voor het verkeer open te kunnen stellen. De vluchtstrook op de viaducten zijn dan omgebouwd tot een rijstrook (weefvak).

Meer weten? 

Deze informatie is tevens terug te vinden op de website van Provincie Zeeland, www.zeeland.nl/sloeweg. Uiteraard kunt contact opnemen met de projectorganisatie Verdubbeling Sloeweg N62, T: 0118-631545 en @:sloeweg@zeeland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in