Stap in en beleef ‘kleinkunst OP STOOM’

0
1599

Op 16 mei a.s. organiseert de Culturele Raad Borsele in samenwerking met de Stoomtrein Goes-Borsele voor de derde keer kleinkunst OP STOOM.

Stap in de stoomtrein en laat je verrassen door een muziekoptreden, of misschien tref je een straatartiest met een hilarische act. Op het station in Kwadendamme worden treinreizigers getrakteerd op een muzikaal optreden en in Hoedekenskerke kun je op het terras van de Buffer onder het genot van een hapje en drankje genieten van livemuziek en straattheater. Een ritje met de minitrein of een bezoekje aan het waterlabyrint behoort ook tot de mogelijkheden.

Tevens is in Hoedekenskerke kunstzinnig werk te bekijken gemaakt door leerlingen van basisscholen uit de gemeente Borsele tijdens de Kinderkunstweek.

Liefhebbers van kastelen kunnen tijdens OP STOOM hun hart ophalen in de tuin van het slot in Baarland. Met de motorwagen reis je naar station Baarland waar de fraai uitgedoste bus van Joop Huissen klaar staat om je vervolgens gratis te vervoeren tot aan de ingang van de slottuin en weer terug.

De volledige dienstregeling is te vinden op www.destoomtrein.nl

Kijk voor meer info op:

www.cultureleraadborsele.nl

www.destoomtrein.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in