St. Heinkenszandse Kika Walk & Run zoekt bestuurslid

0
2024
heinkenszandse walk and run zoekt bestuurslid

In de voorbereidingen voor de jaarlijkse Heinkenszandse Kika – KWF Walk & Run is het bestuur op zoek naar uitbreiding (m/v)

Wat doet de Stichting Heinkenszandse Kika – KWF Walk & Run?
De Stichting Heinkenszandse Kika – KWF Walk & Run organiseert ieder jaar een Walk & Run in Heinkenszand met als doel om geld in te zamelen voor Kika- KWF Kankerbestrijding.
De Heinkenszandse Kika – KWF Walk & Run is onder het publiek wellicht beter bekend onder de naam Avondvierdaagse. Deze Avondvierdaagse wordt ook in Heinkenszand gehouden middels een sponsorloop voor de KWF kankerbestrijding en KIKA.
Scholen, middenstand, gemeente, lokale verenigingen en overige instanties in Heinkenszand en omgeving vormen daarbij een belangrijke schakel in het succes van dit evenement.
De 9e avondvierdaagse in Heinkenszand staat gepland op maandag 30 maart t/m vrijdag 3 april 2020. Er zijn 3 afstanden die gelopen kunnen worden n.l. 5, 10 en 15 km.

Wat verwachten we van je als bestuurslid van de Stichting Heinkenszandse Kika – KWF Walk en Run?
• Als bestuurslid ben je bij voorkeur woonachtig in Heinkenszand en bereid om je in te zetten voor een prachtig wandel- en hardloopevenement
• Je hebt affiniteit met wandelen of hardlopen (overigens niet verplicht)
• Je bent bereid om mee te werken aan de PR van de Stichting Heinkenszandse Kika – KWF
Walk & Run en vertegenwoordigt de stichting naar buiten (o.a. gemeente en andere
verenigingen)
• Je hebt in de voorbereidingen naar het evenement gemiddeld ongeveer 2 uur per maand tot je beschikking (avonduren)
• Je hebt geen bezwaar om een paar keer de voorbereidende vergaderingen thuis te houden (deze rouleren onder de andere bestuursleden)
• Last but not least: je draagt KIKA KWF Kankerbestrijding een warm hart toe!
Het bestuur komt in totaal 4 keer voorafgaand aan het evenement bij elkaar (’s-avonds van 19:30 tot 22:00u.) om e.e.a. waar nodig af te stemmen en te coördineren. De voorbereidingen starten in oktober met de 1e vergadering en daarna vanaf januari tot de Avondvierdaagse met nog 3 vergaderingen.

Theo Smit, voorzitter bij de Stichting Heinkenszandse Walk & Run) over zijn werkzaamheden:
“Mijn taak bestaat ook uit het vast leggen van start en rustplaatsen, een goede band te smeden met zowel de bestuursleden, leden, medewerkers en vooral de wandelaars, andere clubs. Ik probeer altijd op een ontspannen en losse manier het bestuur te leiden, maar indien nodig grijp ik op een gepaste manier in’’. Het is een prachtig evenement waar je de je op een ontspannen manier nieuwe mensen leert kennen in je dorp en omgeving.’’
Ben je enthousiast of wil je meer weten? Neem een kijkje op onze website en laat je gegevens achter bij ons contactformulier (www.heinkenszandsewalkandrun.nl) Uiteraard is ook mogelijk om een vergadering bij te wonen om te ontdekken of jij ons komt versterken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in