Verkeerssituatie Stenevate geen belemmering Lidl Heinkenszand

0
1710
De resultaten van het verkeerskundig onderzoek naar de komst van een nieuwe supermarkt Heinkenszand zijn bekend. Het onderzoek is uitgevoerd door bureau Westzuidwest. Uit het onderzoek blijkt dat de komst van een 2e supermarkt aan de Stenevate goed mogelijk is qua verkeersafwikkeling, verkeersveiligheid en parkeren, mits een aantal aanbevelingen in acht worden genomen. Het college van B&W heeft dinsdag jl. met de resultaten en aanbevelingen van het onderzoek ingestemd. Bijgevoegd treft u het onderzoeksrapport aan en tevens een memo met nadere toelichting.
Na uitwerking van de verkeerstechnische aanbevelingen, worden de ruimtelijke, financiële en juridische aspecten van de komst van een 2e supermarkt ter goedkeuring voorgelegd aan de gemeenteraad. De verwachting is dat dit in de eerste helft van volgend jaar zal plaatsvinden.

Mocht u naar aanleiding van het vorenstaande nog vragen hebben, neem dan contact op met de gemeente Borsele. Contactpersonen zijn Miriam Heijdra, tel. 0113-238505, mheijdra@borsele.nl of Miranda Valk, tel. 0113-238363 of06-81362500, mcevalk@borsele.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in