Oud papier wordt niet meer opgehaald

1
7457

De gemeente Borsele stopt met ingang van donderdag 26 maart 2020 met de inzameling van oud papier in de Borselse kernen en het buitengebied.

Vrijwilligers van onder meer kerken, sportverenigingen en scholen halen in de gemeente het oud papier op in samenwerking met de gemeente. Naar aanleiding van de aanscherpte maatregelen in strijd tegen het coronavirus is besloten om het ophalen tijdelijk stop te zetten.

Wethouder Kees Weststrate: “In de strijd tegen het virus beperken we zoveel mogelijk contact en moeten we zoveel mogelijk afstand houden. Daarom vinden we het niet meer wenselijk om met vrijwilligers het oud papier op te halen.”
Inwoners worden opgeroepen om zoveel mogelijk het oud papier op te sparen. Wethouder
Weststrate: “We weten op dit moment niet wanneer we weer langs kunnen komen om het oud papier op te halen. Er is de mogelijkheid om papier in te leveren bij de milieustraat, maar zij ondervinden grote drukte sinds in heel Nederland maatregelen gelden. We vertrouwen op het gezond Borsels verstand van onze inwoners om oud papier de komende periode thuis te bewaren.”
De gemeente onderzoekt of er andere inzamelingsmogelijkheden nodig en te organiseren zijn voor de tussenliggende periode.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in