Opening MTB route Landschapspark Borsele

8
3597

De mountainbikeroute door Landschapspark Borsele wordt op 30 september officieel geopend. Wethouder Witkam geeft om 9.00 uur bij Stelleplas het startschot voor een toertocht over de nieuwe uitgepijlde route. Inschrijven voor deze toertocht kan vanaf 8.30 uur bij Restaurant Brasserie Stelleplas. Deelname bedraagt € 5,-. Een deel van dit bedrag wordt geschonken aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur. 

De mountainbikeroute is ongeveer 43 km lang, maar kan ook ingekort worden tot een route van 16 km. Hierdoor is de route geschikt voor zowel jong als oud en voor ervaren en minder ervaren fietsers. Een uitdagend parcours rondom Stelleplas maakt onderdeel uit van de route.

Op het parcours worden een aantal Strava routesegmenten aangebracht. Voor de snelste / langzaamste heer / dame stellen wij een aantal leuke prijzen beschikbaar.

Het (voorlopige) programma:

8.30 Start inschrijving (Brasserie Stelleplas Heinkenszand)
09.00 Feestelijke opening door Wethouder Witkam
10.00 Einde inschrijving en laatste starter
11.30 uur Einde registratie tijden 3 “route segmenten”
12.00 uur Prijsuitreiking route segmenten en aansluitend overhandiging Cheque Jeugdfonds Sport & Cultuur

Met deze activiteiten eindigt Borsele Beweegt de Nationale Sportweek 2018 (15-29 september).

8 REACTIES

  • Antwoord Gemeente Borsele:

   Beste meneer, mevrouw,

   naar aanleiding van uw vraag m.b.t. de opening van de mountainbikeroute op 30 september aanstaande, kunnen wij u het volgende melden.
   Uiteraard kan uw zoon van 10 jaar meedoen aan de toertocht!
   De route is in totaal 43 km. lang, maar kan ook ingekort worden tot 16 km.

 1. Is het bij de organisatie bekend dat de Naaldendijk, verhard, die in de MTB-route is opgenomen, van 19 september tot 3 oktober afgesloten is ????

 2. Op 20 september reed ik een stuk van de route. Na Nisse bij de 2e keer rechtsaf is het bordje niet te zien uit de rijrichting. Ik reed er voorbij!. Het gaat om de hoek. Akerweg – Paardenkerhofweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in