Onthulling informatiepaneel Dorpsboomgaard Heinkenszand

0
1370

Sinds november 2016 heeft Heinkenszand een eigen Dorpsboomgaard aan het Sloepad vlakbij het gebied van molen De Vijf Gebroeders.

De boomgaard is tot stand gekomen onder meer met behulp van de leerlingen van groep 7 & 8 van Omnis Kindcentrum OBS De Reiger en door giften van donateurs en bijdragen van gemeente Borsele en Rabobank.

In de tussentijd zijn alle aangeplante bomen voorzien van een QR-code met verwijzing naar informatie over de oorsprong van de boom, zodat iedereen kan zien welke rassen t.z.t geplukt kunnen worden. Dorpsraad Heinkenszand is met recht trots op dit resultaat.

Na het inplanten van de hoogstamfruitbomen op 15 november 2016 zijn we nu zover om deze gebeurtenis definitief vast te leggen door het onthullen van een informatiepaneel met de namen van betrokken leerlingen. Immers beloofd is beloofd!

Het informatiepaneel krijgt een prominente plaats in de Dorpsboomgaard en wordt onthuld door burgemeester Dijksterhuis op vrijdagmiddag 13 april 2018  van 13.30 -15.00 uur aan het Sloepad ter hoogte van molen De Vijf Gebroeders

Inwoners van Heinkenszand en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Meer informatie over de Dorpsboomgaard is te vinden op www.dorpsraadheinkenszand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in