Muziek op Schoot nu ook in Heinkenszand!

0
2015

Vanaf september 2017 wil de Zeeuwse Muziekschool starten met een cursus Muziek op Schoot in De Grenslinde. Kom je ook samen met je kindje zingen, stampen, dansen en vooral veel plezier beleven?!

Muziek op Schoot is bedoeld voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Bij deze cursus maak je samen met je peuter of dreumes op speelse wijze kennis met muziek. Met behulp van instrumentjes en spelmateriaal worden er allerlei bewegings- en luisterspelletjes gedaan. Samen muziek maken is niet alleen heel gezellig, maar stimuleert ook allerlei belangrijke facetten van de ontwikkeling, zoals de motorische, sociale en spraak-taalontwikkeling.

Het gaat om 12 wekelijkse bijeenkomsten van 45 minuten op maandagochtend om 9.30 uur (in de herfstvakantie is er geen les). Bij voldoende belangstelling start de cursus op maandag 18 september 2017.

De kosten bedragen €138,- voor de gehele cursus. Dit is inclusief materiaal en iets te drinken na afloop.

Inschrijven voor de cursus kan via onderstaande link: http://www.zeeuwsemuziekschool.nl/inschrijven/inschrijfformulier.html

Vermeld s.v.p. duidelijk dat het om de cursus in Heinkenszand gaat.

En mocht je zelf niet kunnen omdat je bijvoorbeeld moet werken op maandag, dan is opa, oma of de oppas van harte welkom als begeleider!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in