Meer warmtepompen in Over de Dijk

0
36
Na de buurtavond in december jl. is het Buurtteam Over de Dijk actief met een uitzoekactie naar geschikte warmtepompen voor woningen in de wijk. Het doel hiervan is om de wijk verder te verduurzamen. Er is al een enquête gehouden. Ook zijn buurtgenoten, die al een warmtepomp hebben, gevraagd naar hun ervaringen. Met bekwame ondersteuning wordt nu een analyse gemaakt naar woningtypen. De insteek is om in najaar 2024 een 2e buurtavond te organiseren om de informatie te delen. Mogelijk volgt daarna een inkoopactie met ‘burenkorting’. Deze buurtactie wordt begeleid door Buurkracht (zoals ook bij de buurtaanpak ‘Watervliet Aardgasvrij’). Met steun van de gemeente Borsele, de Werkgroep Duurzaam Heinkenszand2030 en een extern deskundige. Wilt u meer weten en/of op de hoogte worden gehouden? 
Kijk op https://overdedijk.buurkracht-online.nl en meld u daar aan voor de nieuwsberichten. Werkgroep Duurzaam Heinkenszand2030
Sonja Nossent & Ronald Reedijk
Werkgroep duurzaam Heinkenszand | Gemeente Borsele

Na de buurtavond in december jl. is het Buurtteam Over de Dijk actief met een uitzoekactie naar geschikte warmtepompen voor woningen in de wijk. Het doel hiervan is om de wijk verder te verduurzamen. Er is al een enquête gehouden. Ook zijn buurtgenoten, die al een warmtepomp hebben, gevraagd naar hun ervaringen. Met bekwame ondersteuning wordt nu een analyse gemaakt naar woningtypen. De insteek is om in najaar 2024 een 2e buurtavond te organiseren om de informatie te delen. Mogelijk volgt daarna een inkoopactie met ‘burenkorting’.

Deze buurtactie wordt begeleid door Buurkracht (zoals ook bij de buurtaanpak ‘Watervliet Aardgasvrij’). Met steun van de gemeente Borsele, de Werkgroep Duurzaam Heinkenszand2030 en een extern deskundige.

Wilt u meer weten en/of op de hoogte worden gehouden?
Kijk op https://overdedijk.buurkracht-online.nl en meld u daar aan voor de nieuwsberichten.

Werkgroep Duurzaam Heinkenszand2030
Sonja Nossent & Ronald Reedijk
Werkgroep duurzaam Heinkenszand | Gemeente Borsele

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in