Luctor-Heinkenszand G-team start seizoen in nieuw tenue

0
2317

Op zaterdag 26 september om 9.15 uur begint het G-team van Luctor-Heinkenszand met het spelen van hun allereerste wedstrijd sinds de start van het team. Zij doen dat in een nieuw tenue, dat is gesponsord door diverse Zeeuwse bedrijven. Zij dragen allemaal het G-team een warm hart toe en laten dat blijken door voor de tenues, tassen, trainingspakken en materialen te zorgen. De wedstrijd is tegen het eigen Walkin voetbalteam van Luctor-Heinkenszand op het sportpark, Dorpsstraat 102d in Heinkenszand.

G-team Luctor-Heinkenszand
Een goed begin van het nieuwe seizoen! Voetbal is voor iedereen, ook voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Niemand staat buitenspel. Ook met een beperking moet je van leuke activiteiten kunnen genieten. G-voetbal gaat uit van ‘normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.’ Onze spelers zijn in 2019 gestart en vormen een bont gezelschap van doorbijters die te maken hebben met verschillende soorten beperkingen. Het G-team is iedere zaterdagochtend te vinden op het sportpark van 9.30 tot 10.30 uur.  

Meer informatie over het G-team 

Het Luctor-Heinkenszand G-team kan nog spelers (M/V) gebruiken! Behoor je tot de doelgroep van het G-voetbal en zou je wel eens willen proeven of het ook iets voor jou is, kom dan gerust eens (met een ouder of begeleider) kijken of vrijblijvend meetrainen op zaterdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in