Literair Café Borsele met Rinus Spruit, Anna van Suchtelen en Elte Rauch

0
326

Aansluitend aan de week van het Zeeuwse Boek vindt op 18 november het eerste Literair Café Borsele plaats in de bibliotheek Heinkenszand. Drie Zeeuwse schrijvers, Rinus Spruit, Anna van Suchtelen en Elte Rauch, vertellen dan over hun werk en beantwoorden vragen van lezers. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door violiste Marieke Brokamp. Boekhandel Het Paard van Troje zorgt voor een mooie selectie van de boeken van deze drie auteurs, die ter plekke gesigneerd kunnen worden.

Rinus Spruit is een gevestigde naam in de literaire wereld en o.a. bekend van “Een dag om aan de balk te spijkeren”, “De rietdekker” en de “Verlossing van Jacob Smallegange”. Zeeland speelt in al zijn boeken een belangrijke rol. Anna van Suchtelen kennen we van “Versailles aan de Schelde”, waarin zij zich liet inspireren door haar familiegeschiedenis in Ellewoutsdijk. Elte Rauch debuteerde dit jaar met “Een vrouw met mooie borsten”, een intieme roman in dagboekvorm over een vrouw die worstelt met verliefdheid en ziekte.

Het literair café vindt plaats in de bibliotheek vestiging Heinkenszand op 18 november van 15.00 tot 18.00 uur.

Tickets à 10,00 zijn te bestellen op: https://oosterschelde.op-shop.nl/6053/literair-cafe-borsele/18-11-2023. Voor leden van de bibliotheek bedraagt de prijs van de tickets 7,50.

Het Literair Café Borsele wordt georganiseerd door de culturele raad en de bibliotheek Oosterschelde in samenwerking met de seniorenraad, uitgeverij Cossee en boekhandel het Paard van Troje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in