Levendig Heinkenszand heeft sterk en goed winkelbestand

0
1738

Bron: de Bevelander  Heinkenszand is een levendig dorp en dat vertaalt zich in een goed winkelbestand. In de Dorpstraat zijn in een grote verscheidenheid van branches de meeste winkels te vinden, een grote supermarkt net buiten het centrum en ook op bedrijventerrein Noordland.

Heinkenszand – Marijke Rijk, secretaris van winkeliersvereniging Winkelcentrum Heinkenszand: “Als je niet van het dorp af wilt dan vind je alle normale levensbehoeften hier. Heinkenszand breidt ook uit met bebouwing en mensen willen hier ook wonen. Alle branches zijn hier vertegenwoordigd, er is een supermarkt en zelfs een bouwmarkt op Heinkenszand. We tellen hier ruim 35 ondernemers in allerlei branches.” Bakker, Bruna met postkantoor, kapsalon, kledingzaak, woninginrichting, cadeauwinkel, fietsenzaak, drogisterij, parfumerie, lichaamsverzorging, opticien, speelgoedwinkel, horeca, garagebedrijf, bank, drukkerij, ICT, slijterij, reisbureau, het is er allemaal. stempelkaart

Op recreatiegebied hebben we De Stelleplas en voor sport of congres De Stenge. “En de braderie op Heinkenszand is met twee kilometer kramen de langste braderie van heel Zeeland”, weet voorzitter Jaap Wisse, “Waar wij ook bijzonder blij mee zijn is de nieuwe afslag van de A58 die rechtstreeks toegang geeft tot het dorp. Heinkenszand heeft een mooie entree gekregen.

Lees meer…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in