Leefstijlcoach Borsele Beweegt zoekt wandelvrijwilligers

0
1721

Wij zoeken
Enthousiaste vrijwilligers die graag wandelen in groepsverband of individueel. U ondersteunt, samen met anderen, een nieuw op te zetten wandelgroep op de donderdagochtend in Heinkenszand. Of, als u de voorkeur heeft om een wandelmaatje te zijn, dan zijn hiervoor ook mogelijkheden.

Wij verwachten van de vrijwilliger
– Enthousiasme voor bewegen, gezondheid en mensen.
– Zelfstandigheid.
– Beschikbaarheid: wandelgroep op de donderdagochtend, wandelmaatje: in onderling
overleg.
– Goede communicatieve- en sociale vaardigheden.

Wij bieden de vrijwilliger
– Ondersteuning van de leefstijlcoach Borsele Beweegt.
– Een team van enthousiaste vrijwilligers waarmee u samenwerkt.
– Dankbare wandelaars.
– Gezond vrijwilligerswerk.

Leefstijlcoach Borsele Beweegt
De leefstijlcoach maakt deel uit van het team Borsele Beweegt  en vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te bewegen, te sporten en vitaal te zijn. Wat is vitaal? Dat je blaakt van energie, beschikt over mentale veerkracht, doorzettingsvermogen hebt en zorg draagt voor je eigen gezondheid; kortom dat je lekker in je vel steekt! Dit geldt voor alle inwoners van alle leeftijden. Het doel van de leefstijlcoach is dan ook dat inwoners zo lang en goed mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen (zelfredzaamheid) en dat iedereen mee kan doen in de samenleving (maatschappelijke participatie) door fysiek en mentaal gezond te blijven (gezondheid, vitaliteit).

Informatie/aanmelden
Voor uw aanmelding of overige informatie kunt u terecht bij VrijwilligersHuis Borsele via T (0113) 311 999, stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vrijwilligershuis.nl of loop binnen in het VrijwilligersHuis Borsele aan de Poelvoordestraat 1 in ‘s-Gravenpolder.

wandelgroep heinkenszand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in