Leden Heinkenszandse voetbalverenigingen stemmen in met fusie

0
1630

De leden van de voetbalverenigingen Luctor’88 en sv Heinkenszand hebben dit weekend met ruime meerderheid ingestemd met het fusieplan.

De opkomst bij sv Heinkenszand was 76 % met als resultaat dat 98% vóór het fusieplan hebben gestemd. Bij Luctor’88 bracht 75 % van de leden een stem uit en daarvan was 92% het eens met het fusieplan.

Dit betekent dat  beide verenigingen voornemens zijn om per 1 juli 2017 te fuseren en onder de naam  “Luctor Heinkenszand”  op zaterdag prestatief te gaan voetballen met daarnaast de mogelijkheid om zowel op zaterdag als op zondag recreatief te kunnen voetballen.

Belangrijkste drijfveer voor de fusie is het samengaan van beide jeugdafdelingen. Een fusie van beide verenigingen moet ertoe leiden dat ook in de toekomst een vitale voetbalvereniging op Heinkenszand gewaarborgd is met een goede jeugdopleiding en goede doorstroming naar de senioren.

De plannen worden de komende maanden verder uitgewerkt. Eén van de eerste acties voor de fusiecommissie en beide besturen is het aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer en trainers voor de tweede selectie en de jeugdteams.

Bestuur sv Heinkenszand                                                                           Bestuur vv Luctor’88

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in