Kinderkamp Borsele organiseert al ruim veertig jaar vakantieweken

0
2299
foto: Kinderkamp Borsele

Bron: de Bevelander.nl  Al ruim veertig jaar organiseert Kinderkamp Borsele vakantieweken voor kinderen die in de groepen 6, 7 of 8 op school zitten in de gemeente Borsele. Deze week zullen de vrijwilligers de scholen bezoeken om uitleg te geven over kinderkamp en de brieven uit de delen met informatie voor de ouders.

Op zaterdag 21 april tussen 11.00 en 14.00 kan voor meer informatie een bezoekje gebracht worden aan de kampschuur aan de Noordsingel in Borssele. Ook geïnteresseerde vrijwilligers zijn welkom om een kijkje te komen nemen. De vrijwilligers van kinderkamp zullen klaar staan met een kopje koffie en antwoord op alle vragen.
Ieder jaar wordt een beroep gedaan op een grote groep vrijwilligers voor het organiseren van de kampweken voor de kinderen. Om de kosten voor de kampweek voor de kinderen zo laag mogelijk te houden, wordt met de nodige creativiteit geknutseld voor de spelletjes en voor het thema. Zo verrezen vorig jaar een café, een festivalterrein en een Mexicaans dorp op het kampterrein in Wintelre. De kinderen genoten van speurtochten en spelletjes in het bos en op het veld bij het kampterrein, alles zo veel mogelijk in het thema van die week.

Lees meer…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in