Jarmo Visser uit Heinkenszand op weg naar de dubbel

0
1457

Jarmo Visser, de 15 jarige wielrenner uit Heinkenszand, is in zijn categorie onderweg naar twee klassementsoverwinningen in een winterseizoen, bij zowel het mountainbiken als bij het veldrijden.

In de Zeeuwse ATB Wintercompetitie was zaterdag de vierde wedstrijd. Dit keer in Wemeldinge. In de categorie 15-16 jaar moest Jarmo weer de strijd aangaan met Koen Reijnhoud, Max van Genderen en Stef Weterings. Voor Jarmo was dit zijn derde wedstrijd in deze competitie. Net als in de vorige wedstrijden er op het laatst vandoor gegaan en gewonnen met enige voorsprong. Met nog enige wedstrijden te gaan is Jarmo, met drie overwinningen, nu de grote kanshebber voor de eindoverwinning in deze competitie. Komende week Hulst.

Op zondag ging Jarmo Visser weer aan de bak nu een veldrijwedstrijd in het kader van de West Brabantse Veldritcompetitie . In zijn categorie nieuwelingen. De wedstrijd werd gereden in Ossendrecht. In de eerste ronde 6 koplopers . Dat werd per ronde uitgedund zodat er in de 3e ronde nog maar drie koplopers waren. Jarmo reed weg van zijn medekoplopers en reed zo solo naar een mooie overwinning en kwam met voorsprong over de streep.

In deze competitie is nog maar 1 wedstrijd te gaan. Jarmo kan de eindoverwinning niet meer ontgaan. Officieus is hij al winnaar van de deze competitie in zijn categorie. Jarmo die zoals hij zei, ook de laatste wedstrijd nog wel wil winnen, heeft een mooie wintercompetitie gereden. De finale vindt zondag plaats in Etten-Leur.

Hierna volgen er nog wedstrijden in de landelijke competitie en het Ned. Kampioenschap. Daar Zal Jarmo echt aan de bak moeten. De concurrentie is daar erg groot. Een prachtig winterseizoen tot nu toe, van deze jonge renner.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in