Inbraak bij Formido Heinkenszand

0
1981

In de nacht van vrijdag op zaterdag kwam er rond 02.30 uur een alarmmelding binnen van een bouwmarkt aan de Schouwersweg in Heinkenszand. In het pand zou worden ingebroken.

Direct zijn meerdere surveillance-eenheden van de politie naar het bedrijf toegereden. Helaas troffen zij geen inbrekers meer aan, maar ontdekten inderdaad dat er was ingebroken. Vermoedelijk heeft/hebben de dader(s) een toegangshek geforceerd om het terrein op te komen. Daarna is ingebroken in de winkel. Onder andere elektrisch gereedschap is weggenomen, maar er is ook een boel schade doordat er glazen vitrines zijn vernield.

Door het team Forensische Opsporing is een sporenonderzoek in en om het pand gedaan. Agenten hebben een aangifte van de benadeelde opgenomen.

Informatie? Laat het weten.

Mocht u informatie hebben die leidt tot het oplossen van deze inbraak, wees dan zo vriendelijk om die met de politie te delen. Dat kan via 0900-8844, het algemene telefoonnummer van de politie, of via What’s App (06-1220-7006). Als u liever anoniem een melding wilt maken van iets dat u gezien of gehoord hebt dat mogelijk verband houdt met deze zaak, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of een melding maken via hun website: www.meldmisdaadanoniem.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in