Huis- tuin- en klimaatdag Borsele

0
342
Een man en een vrouw staan voor een huis.

Wilt u ook aan de slag om uw woning aan te passen aan het veranderende klimaat? Door bijvoorbeeld het verduurzamen van uw woning of het aanpassen van uw tuin? Bezoek dan een woning op de huis-tuin- en klimaatdag Borsele op zaterdag 4 november en krijg gratis tips en adviezen! Onderaan deze pagina kunt u zich meteen aanmelden.

 tot 

Wat is het?

Tijdens de Zeeuwse Klimaatweek organiseert de gemeente Borsele de ‘Huis- tuin- en klimaatdag Borsele’. Op deze dag krijgt u de kans om langs te gaan bij buurtbewoners en meer te weten te komen over hun duurzame huis of klimaatbestendige tuin. Op de open dag vertellen woningeigenaren wat zij in hun huis of tuin hebben gedaan om te verduurzamen, klimaatbestendig te worden of de biodiversiteit te vergroten. Dit met als doel om u te helpen en inspireren bij het (starten) met nemen van maatregelen. Zo zetten we ons samen in voor een beter klimaat! Op zaterdag 4 november heeft u de mogelijkheid om langs te gaan bij een deelnemende woning van u keuze. Het gaat om twee dagdelen: in de ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur, in de middag van 14.00 tot 16.00 uur.

Waarom?

In Borsele vinden we het belangrijk om ons in te zetten voor een beter klimaat. Veel inwoners willen graag iets doen maar weten niet goed waar ze moeten beginnen. Daarom willen we deze inwoners de kans bieden om te komen kijken bij woningeigenaren die hier al mee aan de slag zijn. Door buurtbewoners onderling te laten spreken, willen we drempels wegnemen. Onze open dag biedt zo de perfecte gelegenheid om praktische tips en adviezen te ontvangen van buurtgenoten.

Lees meer op de website van de Gemeente Borsele, ook voor aanmelding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in