Heinkenszand kiest voor Veiligebuurt app

0
821

Houd samen je buurt of dorp veilig!  Buurtpreventie wordt over het algemeen door overheid, politie en inwonersbelangengroepen als dorpsraden gepromoot.
Waar sociale controle binnen een samenleving vroeger de normaalste zaak van de wereld was leek dat binnen de individualiserende maatschappij van tegenwoordig minder belangrijk te worden.
Steeds vaker zien we echter dat met behulp van moderne technieken de sociale controle zijn herintrede doet.
Whatsapp is hierbij populair, u herinnert zich vast de Whatsapp actie in Krabbendijke waardoor de inbrekers snel door de politie konden worden opgepakt.
Er zijn ook nadelen aan Whatsapp, we noemen de beperking van 100 deelnemers en het feit dat de gegevens die via Whatsapp worden verstuurd gebruikt kunnen worden voor commerciële doeleinden.

Heinkenszand kiest mede daarom voor Veiligebuurt.nl . Om hieraan deel te kunnen nemen download u de app op uw Iphone of Android smartphone (Windows Phone app is in ontwikkeling). De rest wijst zichzelf, het gebruik is verrassend eenvoudig.
Voor alle informatie over Veiligebuurt.nl verwijzen we graag naar de website.
Omdat de kracht van het medium staat of valt bij het aantal deelnemers nodigen wij u van harte uit dit bericht met uw familie en vrienden in Heinkenszand te delen.

idc_ondertekening

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in