Heinkenszand Helpt ontvangt cheque van 1000 euro.

0
2370
Hanneke Traas en Nicole Eversdijk van Rabobank Oosterschelde overhandigt de Cheque aan de werkgroep

Bron: Dorpsraad Heinkenszand  Heinkenszand Helpt, een van de werkgroepen van de Dorpsraad, heeft van het “Coöperatief Dividend” een cheque overhandigd gekregen van € 1000,00 als waardering voor het initiatief om voor alle inwoners van Heinkenszand een ondersteunend netwerk op te zetten.

Met het Coöperatief Dividend wil de Rabobank activiteiten en projecten financieel ondersteunen om zo een bijdrage te leveren aan het welzijn van de regio. Dit doen we door initiatieven op algemeen maatschappelijk terrein, sociaal, economisch of cultureel gebied te ondersteunen. Uiteraard zijn hier bepaalde voorwaarden aan verbonden.

De ambassadeurs van de Rabobank in Heinkenszand vonden, dat Heinkenszand Helpt voldeed aan deze voorwaarden en hebben HH genomineerd.
De Dorpsraad en de werkgroep HH waren dan ook zeer verbaasd, dat zij door de ambassadeurs werden uitgenodigd in de brasserie de Stelleplas. Nog verrassender was de
cheque van € 1000,00 die de Dorpsraad en de werkgroep ter plaatse mochten ontvangen als ondersteuning voor de verdere ontwikkeling van dit initiatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in