Gewijzigde openingstijden Bibliotheek Heinkenszand

0
1690
Bron: bibliotheekoosterschelde.nl

Per 1 oktober worden de openingstijden van de Bibliotheek Heinkenszand aangepast. De Bibliotheek is dan iedere dag een halfuur langer open namelijk tot 17.00 uur en de zaterdagmiddag verhuist naar de zaterdagochtend. Gedurende de middagen is er dagelijks een medewerker aanwezig.

Uit een evaluatie is gebleken dat er behoefte is om op iedere dag een moment te hebben waarbij een medewerker aanwezig is. Tevens is gebleken dat voor bezoekers een sluiting om 16.30 uur erg vroeg is en men nog volop aan het zoeken is. Ook hier is gekozen om de tijd te verruimen naar 17.00 uur. De voorkeur van de klanten met betrekking tot openstelling op zaterdag ging uit naar de zaterdagochtend. Na een halfjaar zal opnieuw worden bekeken of de openstelling van de zaterdag gehandhaafd kan blijven. Dit is afhankelijk van het gebruik door klanten.

De nieuwe tijden openingstijden worden:

Maandag t/m vrijdag: 9.30-14.00 uur, geen medewerker aanwezig

Maandag en woensdag: 14.00-20.00 uur, medewerker aanwezig

Dinsdag, donderdag, vrijdag: 14.00-17.00 uur, medewerker aanwezig

Zaterdag: 10.00-13.00 uur, medewerker aanwezig.

Met een lidmaatschap van de Bibliotheek, kan, ook buiten openingstijden (24 uur per dag), gereserveerd worden uit de gehele landelijke collectie. Bijvoorbeeld literaire romans of thrillers, tijdschriften, kinderboeken of poëzie. Leden kunnen kiezen uit duizenden e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader.

In Heinkenszand kunnen geleende materialen buiten openingstijden ingeleverd worden via de inleverbus. Meer informatie: www.bibliotheekoosterschelde.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in