Geplande locatie voor de Lidl ‘is een ramp’

4
2847

Bron: Omroep Zeeland:  De ondernemersvereniging van Heinkenszand wil dat de nieuwe supermarkt op een andere plaats komt, dan de gemeente heeft voorgesteld. “De locatie aan de Stenevate is echt een ramp’, vat voorzitter Jaap Wisse van de ondernemersvereniging samen

“Dat er een tweede supermarkt komt, juichen we toe. Zonder twijfel”, gaat Wisse verder. “Maar als je nadenkt met gezond verstand is het echt een hele foute locatie.” Daarmee doelt hij vooral op de verkeerssituatie rond de geplande locatie van de nieuwe supermarkt. “Het is daar nu al druk en het loopt er af en toe al helemaal vast, en dat wordt alleen maar erger. Ik denk dat het vooral gevaarlijk wordt voor fietsers en voetgangers.

Lees meer…

4 REACTIES

  1. Helemaal mee eens! Rijd zelf met een scootmobiel , zie daar maar eens de weg over te steken met al die auto’s , bussen, fietsers

  2. Van mij mag hij ook dichterbij komen hoor. Bij Eindewege is volgens mij nog plek zat. En betere verkeersdoorstroming. Hebben we hier tenminste ook eens een echte supermarkt op loopafstand.

  3. Het is inderdaad zo, dat er op het industrieterrein meer ruimte is voor de nieuwe lidel, ook om te parkeren. Maar denken we ook aan de wat oudere bewoners die niet in de mogelijk zijn om een heel eind te lopen of te fietsen?. Of die niet in het bezit van een auto zijn ?.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in