Festival ‘Cultuur uit de Zak’ gaat door!

0
2649

Op zaterdag 23 oktober 2021 vindt het festival ‘Cultuur uit de Zak’ plaats! Door de geldende coronamaatregelen was het even spannend, maar inmiddels is zeker dat het evenement doorgaat. Verschillende dorpen bieden op die dag een kleinschalig maar gevarieerd cultureel programma aan voor jong en oud.

De versoepelingen die het kabinet heeft aangekondigd, maken het mogelijk om het evenement te organiseren. Wel hebben bezoekers een coronatoegangsbewijs nodig om toegang te krijgen tot de festiviteiten.

De Culturele Raad Borsele (CRB) organiseert het festival in samenwerking met diverse culturele organisaties, verenigingen en vrijwilligers uit de dorpen Baarland, Ellewoutsdijk, ’s-Heer Abtskerke, ’s-Heerenhoek, Heinkenszand, Kwadendamme, Lewedorp, Nisse en Ovezande.

De organisatie is druk bezig met het samenstellen van een mooi, gevarieerd en coronaproof programma. Er zijn onder andere muziekoptredens, culturele workshops, exposities en kleine markten waar kunstenaars, artiesten en culturele organisaties zich presenteren. Binnenkort wordt het volledige programma via lokale bladen, sociale media en de website van de CRB bekendgemaakt. De CRB hoopt en verwacht dat met dit festival mensen weer zin krijgen om bezig te zijn met en te genieten van lokale kunst en cultuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in