Familie de Jonge wint 1000 Euro shoptegoed in Heinkenszand

0
1318
Familie de Jonge wint shoptegoed
Familie de Jonge wint shoptegoed

Zaterdag 5 december was het zover, de prijsuitreiking van de “Win 1000 Euro” actie van Winkelcentrum Heinkenszand. Om 16.15 was het een drukte van jewelste op het v/d Biltplein waar de harten vol verwachting klopten en met spanning de aankomst van Sinterklaas werd afgewacht. Er stond een frisse wind op het plein dus het was maar goed dat de mensen warm werden gehouden met een heerlijke kop chocolademelk en een stuk banketstaaf. Ook de al vooruit gestuurde pieten zorgen met hun dansjes voor een prima sfeertje.

Omdat Sinterklaas op 5 december een zeer druk man is en veel kindertjes blij maakt met kadootjes werd het iets later dan gepland. Om ongeveer 16.30 betrad Sinterklaas het podium, vergezeld van zijn 2 vaste Pieten. De wind probeerde nog vat te krijgen op zijn mijter maar dat werd voorkomen door Marijke.
De gelukkige prijswinnaar is de familie de Jonge uit Heinkenszand, zij mogen de waardebonnen de komende tijd gaan uitgeven in Winkelcentrum Heinkenszand.

Na afloop van de uitreiking zette de danspiet nog een dansje in en er werd natuurlijk gezongen. Al met al een geslaagde middag met natuurlijk een erg blije familie de Jonge, gefeliciteerd!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in