Enquete leefbaarheid Heinkenszand

0
2238

In het kader van Borsele2030, heeft de Gemeente Borsele een oproep geplaatst om inwoners mee te laten denken over de toekomst van Borsele. Hieruit zijn meerdere werkgroepen ontstaan, waaronder de werkgroep Imago uit Heinkenszand. Meer info over dit initiatief kunt u vinden op www.borsele.nl.

De werkgroep Imago houdt zich bezig met het imago (hoe denken inwoners en mensen van buiten de kern, over Heinkenszand en wat kan beter?) en met de leefbaarheid in Heinkenszand. Om daar meer inzicht in te krijgen, vragen wij u om deze enquête in te vullen. Graag willen wij van u weten:
Wat u van Heinkenszand vindt als dorp. We willen dat graag van alle inwoners weten, ook van inwoners die niet in het dorp Heinkenszand wonen.
Hoe u de leefbaarheid in uw eigen dorp ervaart. Deze gegevens worden door de werkgroep gebruikt als vergelijkingsmateriaal voor de leefbaarheid in Heinkenszand.

Om deze vragenlijst/enquête te kunnen beantwoorden, is het noodzakelijk dat u inwoner bent van Heinkenszand of woonachtig bent in de gemeente Borsele. Het invullen van de vragenlijst duurt circa acht minuten. Vanzelfsprekend is uw deelname geheel vrijwillig en worden uw antwoorden anoniem verwerkt.

Mede namens de gemeente Borsele en de Werkgroep Imago Heinkenszand2030 hartelijk voor uw medewerking.

Klik hier voor de enquete

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in