Eethuis ’t Hoekje wordt Restaurant SamSam

0
1966
Restaurant en frituur SamSam
Restaurant en frituur SamSam

Na het vertrek van de vorige eigenaren, hebben Jolanda Paul-van Dalen, Kevin de Regt en Patricia Kruijzen – Vreeke besloten om SAMen een nieuw concept eten & drinken te lanceren. Een nieuwe SAMenwerking, management en frisse start!. Het interieur is gerestyled naar een eigentijdse uitstraling, maar met behoud van oude stijlelementen die bij het gebouw horen. In SAMenwerking met Liek&JP Woonwinkel en Atelier te Heinkenszand is een frisse start gemaakt.

Ze gaan de SamSam formule introduceren in Zeeland; herkent u dat ook, geen keuze kunnen maken tussen twee gerechten?. Vanaf nu kunt u bij SamSam twee halve gerechten kiezen dus SamSam!. Maar natuurlijk is ook 1 heel gerecht mogelijk. Dit wordt gehanteerd hanteren bij het voor, hoofd en nagerecht. Kijk op de website in het SamSam menu voor verdere uitleg.
Voor liefhebbers van vlees en vis is er altijd een ruime keuze, ook vegetariërs kunnen een hapje eten. Naast het restaurant biedt SamSam in de frituur een ruime keuze aan snacks en authentieke, verse zelf gesneden friet.

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig een hapje eten, op 6 november is de heropening, en starten wij met het nieuwe concept aan de Dorpsstraat 115 te Heinkenszand. De website: www.restaurantsamsam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in