Een 10 voor gemeente Borsele!

0
34
oorkonde

Als Werkgroep Duurzaam Heinkenszand2030 werken we inmiddels al vijf jaar heel prettig samen met de mensen van het ‘Team Duurzaamheid’ van de gemeente Borsele. We overleggen maandelijks, op vragen en verzoeken komen altijd snel antwoorden en medewerking, en voor onze activiteiten zijn (informatie)materialen en communicatiekanalen beschikbaar en worden kosten gedekt.

Verder maakte de gemeente het mogelijk om in 2023 met hulp van Buurkracht aan de slag te gaan in de buurtaanpak ‘Watervliet Aardgasvrij’ en de buurtactie ‘Warmtepompen Over de Dijk’. Zowel met financiering (o.a. voor technische expertise) als met inzet van medewerkers.

samen sterk met buurtkracht Onze tevredenheid over de samenwerking met de gemeente hebben we laten blijken door een pluim uit te delen in de Nationale Buurkracht Monitor 2024. Dat leidde ertoe dat Nicole Heerkens van de gemeente en Sonja Nossent van de Werkgroep op uitnodiging van Buurkracht op 11 april 2024 deelnamen aan het evenement ‘Samen sterk met buurkracht’.

We gingen daar in op vragen van andere gemeenten en inwonersinitiatieven over hoe (beter) samen op te trekken in de energietransitie. Daarnaast overhandigden we als Werkgroep een ‘Oorkonde met een 10!’ aan de gemeente, die later formeel is overhandigd aan wethouder Arno Witkam.

We zien het als een mooie uiting van ons uitgangspunt: ‘Alleen SAMEN kom je verder’.

Werkgroep Duurzaam Heinkenszand2030
Sonja Nossent

Werkgroep duurzaam Heinkenszand | Gemeente Borsele

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in