Duurzaam Nisse houdt een informatieavond over energietransitie voor particulieren

0
487
Zonnepanelen op een dak benutten de kracht van zonlicht om duurzame energie op te wekken.

Zonnepanelen op het dak.In samenwerking tussen de werkgroep Duurzaam Nisse en de gemeente Borsele komt Dennis van der Meij, een gerenommeerde kennisdeler op het gebied van energie prijzen, zonnepanelen, batterijen en omvormers, naar Zeeland. Hij zal tijdens de Zeeuwse Klimaat week 2023, op vrijdag 3 november in de Stenge in Heinkenszand, een sessie organiseren over de energie transitie.

Dennis staat bekend om zijn heldere en toegankelijke uitleg, aldus de werkgroep. Zonder commercieel belang zal hij vertellen over de achtergronden en de vooruitzichten van energieprijzen, verschillende omvormers en thuis accu’s, zowel in nieuwe als bestaande installaties. Alles wordt gepresenteerd in Jip-en – Janneke- taal, zodat elke particulier het verhaal kan volgen en de sessie voor iedereen toegankelijk is. Dennis zal geen merk- op product advies geven, maar helpt particulieren in hun zoektocht naar duurzame energie oplossingen. De sessie heeft als doel om inzicht  in de energie transitie te bieden en om mensen te helpen toekomst bestendige keuzes te maken.

Aanmelden voor deze informatie avond is vereist en kan via https://www.solar-engineering.nl/product/kennisdelen-vrijdag-3-november-zeeland-stenge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in