Dorpsraad Heinkenszand beëindigt activiteiten

0
1142

Dorpsraad Heinkenszand stopt met haar activiteiten. Het bestuur heeft het besluit genomen tot opheffing per 1 januari 2023.

Tekort aan bestuursleden

Dorpsraad Heinkenszand is genoodzaakt om deze beslissing te nemen bij gebrek aan voldoende bestuursleden. Op dit moment met een minimale bezetting van 5 bestuursleden. Wervingscampagnes hebben niet geleid tot versterking van het bestuur. Daarnaast krijgen we vanuit de inwoners van Heinkenszand weinig of geen feedback of inbreng van hulpvragen. We missen de verbondenheid van de inwoners van Heinkenszand. Er is geen tot weinig draagkracht voor een Dorpsraad in het dorp Heinkenszand.

Te weinig invloed op besluitvorming gemeente Borsele

Dorpsraad Heinkenszand heeft daarbij weinig tot geen invloed op besluitvorming van de gemeentelijke overheid. Al deze zaken spelen een rol in het voortbestaan van Dorpsraad Heinkenszand. Na ampel beraad wel of niet doorgaan met Dorpsraad Heinkenszand, zijn we nu op een punt aangekomen om definitief te stoppen met onze activiteiten. We vinden het ook jammer dat het zo gelopen is, maar we zien geen andere oplossing.

Dit betekent dat de website www.dorpsraadheinkenszand.nl en e-mailadres: info@dorpsraadheinkenszand.nl en overige e-mailadressen van Dorpsraad Heinkenszand vanaf 1 januari 2023 niet meer in gebruik zijn en komen te vervallen.

Dorpsraad Heinkenszand blijft na 1 januari 2023 voor afwikkeling van zaken wel bereikbaar via een tijdelijk e-mailadres: dorpsraadhkz@zeelandnet.nl en postadres blijft tot 1 juni 2023: Dorpsraad Heinkenszand, Postbus 83, 4450 AB Heinkenszand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in