Denkt u mee over de herinrichting van de Eendvogelstraat?

0
3951

In het Meerjarenprogramma Infrastructuur Borsele is de herinrichting van de Eendvogelstraat in Heinkenszand opgenomen. Om te peilen wat de wensen van inwoners zijn, is een enquête uitgezet.

Deze week ontvingen omwonenden een kaart in de brievenbus met hierop de vraag om deel te nemen aan het onderzoek. Het onderzoek is tot 2 december door zowel omwonenden als andere gebruikers van de Eendvogelstraat in te vullen via www.onderhoudeendvogelstraat.nl.

De tevredenheid voor de verschillende weggebruikers wordt gepeild en inwoners worden gevraagd welke voorzieningen zij gebruiken en wat zij momenteel nog in de Eendvogelstraat missen. Gemeente Borsele wil de straat ook klimaatbestendig maken en vraagt inwoners welke aanpassingen zij daarvoor willen zien, zoals regenwater opvangen, laadpalen voor elektrische auto’s of groene parkeerplaatsen aanleggen. In de enquête kunnen inwoners ook aangeven of zij willen meedenken over de plannen en op welke manier zij op de hoogte willen blijven van dit project.

Planning
Eind december zijn de onderzoeksresultaten bekend. Vervolgens gaat gemeente Borsele aan de slag met een ontwerp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in