D66 Borsele: Politiek, muziek en poezie op 6 maart in Heinkenszand

0
1890

FEESTELIJK – CULTUREEL – INFORMATIEF EVENT  –  D66 BORSELE

Een ontspannen en informeel evenement waarin de gasten kunnen luisteren en kijken naar de politieke speerpunten van D66 Borsele. Inwoners van Borsele zijn van harte welkom op dinsdag 6 maart a.s. om deel te nemen aan deze informele avond, met politiek, muziek en poëzie in De Stenge, Stengeplein 1, Heinkenszand.

“Politiek gaat prima samen met muziek en poëzie.  Door deze opzet kan er een levendige, ontspannen discussie met onze inwoners ontstaan”, zo meent de fractieleider van D66 Borsele, Levien de Putter. Vanaf 19.30 u. is er muziek van Wim Steenbakker (gitarist en zanger) poëzie van Marian Gaanderse en drie presentaties over participatie, mobiliteit en duurzaamheid, de hoofdthema’s van de campagne van D66 Borsele. De presentaties worden verzorgd door de lijsttrekker Levien de Putter, no. 2 – Annet van de Ree en no. 4 – Hans de Jonge.

Inwoners van Borsele zijn van harte welkom, de avond is gratis toegankelijk en de eerste kop koffie is voor rekening van D66!. Wel graag even aanmelden.

————————————————————————————————————————————-

De avond is gratis toegankelijk – aanmelden vooraf wordt op prijs gesteld, dan graag een berichtje naar lmdeputter@borsele.nl – M 06 53 69 50 23

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in