Borselse Woningmarkt in de Stenge Heinkenszand

0
1310

Voor de 3e keer organiseert gemeente Borsele de Borselse Woningmarkt, dit jaar op zaterdag 28 mei 2016 in De Stenge.

De gemeente Borsele nodigt  haar inwoners weer uit op de 3e Borselse Woningmarkt. Deze laagdrempelige Woningmarkt wordt gehouden op zaterdag 28 mei 2016 van 10.00 – 16.00 uur in Vergader- en Congrescentrum De Stenge, Stengeplein 1, Heinkenszand. De opzet van deze beurs is dit jaar breder dan voorgaande jaren, in combinatie met ons project Dorpsvernieuwing 2.0.

Medewerkers van gemeente Borsele zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over de nieuwbouw- en verbouwplannen in de verschillende kernen, oppervlaktes, bouwgrondprijzen, optieverlening en de te volgen procedure bij aankoop van een bouwkavel. Ook al uw vragen over het aanvragen van subsidie in het kader van Dorpsvernieuwing 2.0. kunnen worden beantwoord. Verder kunt u tijdens deze beurs  inlichtingen inwinnen over de aankoop van woning-/bedrijfsgrond op het nieuwe bedrijventerrein Noordzak III en over de erfpachtregeling.

Behalve de gemeente Borsele zijn op deze Borselse Woningmarkt ook vertegenwoordigers aanwezig van bouwbedrijven en projectontwikkelaars die in onze gemeente actief zijn. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden over wat er komt kijken bij de bouw van een woning of bedrijfsloods, wat de kosten zijn, en wat de mogelijkheden zijn voor  projectmatige  bouw.  Op het gebied van dorpsvernieuwing zijn op de Borselse Woningmarkt bedrijven aanwezig die u kunnen adviseren over het levensloopbestendig maken van uw huidige woning, het toepassen van duurzame maatregelen zoals het aanbrengen van zonnepanelen, naisoleren van de spouw, of andere energiebesparende maatregelen.  Tenslotte zijn er medewerkers van de woningcorporatie,  een plaatselijke bank en notaris aanwezig die u kunnen informeren  over huren in de gemeente Borsele,  financiering van nieuwbouw of verbouw en de kosten van een notariële overdracht.

Toegang tot de Borselse woningmarkt is gratis. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Voor meer informatie over deze woningmarkt kunt u zich wenden tot de afdeling Grond en Economie: 0113-238588 of Ruimtelijke Ontwikkeling: 0113-238589.

idc_ondertekening

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in