Boodschappen doen op zondag, willen we dat?

9
4235
D66 Borsele vraagt opnieuw uw mening;  Mag de supermarkt in Heinkenszand op zondag open?
De maatschappij verandert en de inwoners van Borsele veranderen mee. Eerder vroeg D66 Borsele al uw mening over de komst van de tweede supermarkt in Heinkenszand en de bouwplannen van ‘De Landing’ aan de Westerschelde. En D66 Borsele vraagt opnieuw uw mening over een actueel thema.
Boodschappen doen op zondag is bij veel inwoners al gangbaar. Hiervoor gaan ze nu voornamelijk naar Goes, zo blijkt uit onze informatie. Het ligt voor de hand dat de inwoners van Borsele hun boodschappen op zondag graag willen doen in de supermarkt(en) in Heinkenszand. D66 Borsele vraagt daarom opnieuw:  “Wat vindt u?”
De inwoners van Heinkenszand en omgeving kunnen via onderstaande link hun mening geven.  Vul daarvoor onderstaande enquête in:

9 REACTIES

 1. voor mij hoeft het niet,we hebben 6 dagen in de week tot 20.00 uur de tijd om boodschappen te doen,met een werkweek v an 38 uur moet dat voor iedereen te doen zijn.

 2. Kunnen we deze vraag niet beter stellen als de Emté een Jumbo is geworden en de Lidl ook in Heinkenszand zit in plaats van nu deze appels met een rotte peer te vergelijken? Dan krijg je dus ook een realistische uitkomst waar we allemaal iets aan hebben.

  Jumbo en Lidl/Aldi kun je niet met de Emté vergelijken, als de Emté op zondag open gaat, gaan de meesten nog steeds op zondag naar Goes naar die andere winkels..

  Persoonlijk denk ik niet dat het veel uit zal maken tegen die tijd dat beiden hier ook zitten, aangezien men dan niet meer naar Goes hoeft en wat makkelijker even snel (op de fiets bijvoorbeeld) hier naar die winkels kan gaan in de avond of op zaterdag.

 3. heel graag, 6 dagen rennen en vliegen. werk, school, sport, afspraken enz. zondag dus alle tijd om even op het gemak boodschappen te doen zonder te hoeven rennen en vliegen!!! nu elke zondag naar jumbo op Walcheren dan kan het lekker in eigen gemeente!!

 4. Zondagsopenstelling van winkels wordt erg eenzijdig bekeken en vergeleken. 1 vaste rustdag in de week is voor iedereen ook nuttig. Gun werkgever en werknemer ook een vaste dag. In 6 dagen ons werk en onze boodschappen doen kan voor iedereen voldoende zijn. Is dat niet het geval, dan moet de eigen agenda herzien. Niet die van een ander!

 5. Dit is geen objectieve enquête. Op de vraag wat voor mij de gewenste openingstijd is van een supermarkt op zondag, is er geen ruimte om “nooit”, in te vullen. Ook is er geen “anders, nl…” als antwoord mogelijk. Is dit bewust gedaan? Als ik deze belangrijke vraag niet beantwoord kan ik de enquête niet versturen!
  Als de zondag je lief is als Gods dag, is het heel pijnlijk als we mee gaan met de massa en de winkels openen. Plan alsjeblieft het boodschappen doen op een andere dag in en laten we de rust op zondag bewaken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in