Avondzwemmarathon zwembad Stelleplas voor stichting Tess

0
1416

Zaterdagavond 1 juli houdt zwembad Stelleplas een zwemmarathon voor stichting Tess. Welk team zwemt van 18.00 tot 24.00 uur met zijn/haar team de meeste baantjes en steunt tegelijk stichting Tess? Schrijf je in met je sportteam, familie, vrienden of collega’s en zwem om de beurt een half uur! Voor 30,- euro kun je meedoen met een team van 6-8 personen. We willen er niet alleen een sportieve avond, maar vooral ook een gezellige avond van maken!

Zoveel mogelijk meters

Tijdens de marathon is het de bedoeling om in 6 uur tijd – van 18.00 tot 24.00 uur – zoveel mogelijk meters af te leggen met je team. De marathon begint en eindigt met een half uur sprinten, waarbij iedere deelnemer zo snel mogelijk 50 meter af moet leggen. Daarna zwemt iedere deelnemer een half uur, waarna hij/ zij wordt afgelost door een teamlid.

Doe mee met je eigen team!
Een team bestaat uit 6-8 personen: zes zwemmers, één ploegleider en één teller. De ploegleider en/of de teller mogen één van de 6 zwemmende teamleden zijn of niet zwemmende teamleden. Iedereen die kan zwemmen en minimaal 10 jaar oud is kan meedoen in een team. Het inschrijfgeld is 30 euro per team en er  kunnen maximaal 18 teams deelnemen. Aanmelden kan tot donderdag 22 juni bij de kassa van zwembad Stelleplas of via www.sportfondsenborsele.nl/evenementen-2/avondzwemmarathon.

Stichting Tess

De opbrengst van deze zwemmarathon gaat naar stichting Tess. Stichting Tess stelt zich ten doel om interactieve dolfijnondersteunde therapie bij het Curacao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) mogelijk te maken voor kinderen met het syndroom van down, autisme of een andere al dan niet aangeboren verstandelijke en/of motorische beperking in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar. Meer informatie over stichting Tess vindt je op www.stichtingtess.nl/over-stichting-tess

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in