Avondvierdaagse Heinkenszand definitief verzet naar 2021

0
2053

De organisatie van St. Heinkenszandse KiKa-KWF Walk & Run was half maart zo goed als klaar voor de 9e editie van de Walk & Run die in de week van 30 maart t/m 3 april zou plaatsvinden. Helaas kon de Avondvierdaagse niet doorgaan en werd deze verzet naar de week van 29 juni t/m 3 juli.
Omdat er tot 1 september geen grote evenementen georganiseerd mogen worden en de “Walk & Run” met zo’n 600 deelnemers over een hele week niet klein genoemd kan worden, kon de Avondvierdaagse week in Heinkenszand wederom niet doorgaan.
Jammer, maar het is niet anders. Gezondheid gaat boven alles!
Het zou nog kunnen we de Rolstoel driedaagse wel door laten gaan, omdat die in feite op korte termijn gerealiseerd kan worden. Maar als we realistisch zijn, is dat maar een hele kleine kans vanwege de anderhalve meter maatregel en dat het alleen in september kan.

In ieder geval hebben we besloten de Avondvierdaagse in de week van 12 t/m 16 april 2021 te organiseren.  De (Kids) Run is dan op woensdag 14 april 2021. De Rolstoel driedaagse zal dan van dinsdag 20 t/m donderdag 22 april 2021 worden georganiseerd.

We hopen er samen met onze deelnemers, vrijwilligers en sponsoren in 2021 een verantwoorde “Walk & Run” van te maken met een mooi resultaat voor KiKa en KWF Kankerbestrijding.

Informatie: www.heinkenszandsewalkandrun.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in