Autodieven ingerekend in Heinkenszand

0
1399

Een 47-jarige man uit Nieuw- en Sint Joosland en een 33-jarige man uit Middelburg werd maandagnacht 14 december rond 01.20 uur aangehouden op verdenking van diefstal van twee bestelbussen.

De eigenaar van de bestelauto’s alarmeerde de politie nadat de voertuigen rond 22.30 uur bij een verhuurbedrijf aan de Anodeweg in Middelburg waren weggenomen. Eén van de busjes was voorzien van een track-and-trace systeem waarmee het voertuig gevolgd kon worden. Op een gegeven moment werd geconstateerd dat het voertuig geparkeerd stond bij een industrieterrein aan de Danielsweg. Daar werd de bestelbus aangetroffen. Agenten hebben vervolgens met politiehonden het terrein afgezocht en de twee verdachten gevonden. De twee mannen werden ingesloten in cellencomplex Torentijd.

De tweede bestelwagen werd gevonden in de Hurgronjestraat. Het onderzoek leidde ook naar de Oude Havendijk in Middelburg waar agenten een gestolen personenauto aantroffen. Deze auto was zondagnacht rond 02.30 uur weggenomen vanuit de Oude Koudekerkseweg. De recherche zet het onderzoek voort en gaat na of de voertuigdiefstallen verband met elkaar houden. Heeft u iets verdachts gezien op de genoemde locaties? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in