Algemene Dorpsvergadering van de Dorpsraad Heinkenszand

0
1801

Tijdens de algemene dorpsvergadering op donderdag 30 november in Heinkenszand presenteert de dorpsraad, samen met de gemeente Borsele en inwoners uit Heinkenszand,  de laatste stand van zaken van de initiatieven vanuit het project Borsele 2030 in het dorp.

Zelf bepalen hoe Heinkenszand het beste leefbaar blijft. Dat is het uitgangspunt van het project Borsele 2030. Niet als gemeente opleggen wat goed is voor het dorp, maar het door de inwoners zelf laten bedenken. Inwoners, ondernemers, samenwerkingspartners, adviesraden en verenigingen zijn in dorpen in de gemeente Borsele gestart om invulling te geven aan het project Borsele 2030. In verschillende dorpen zijn werkgroepen met ideeën aan de slag hoe hun dorp er in 2030 er uit moet komen te zien.

Afgelopen zomer was het de beurt aan Heinkenszand en hebben inwoners in werkgroepjes onderwerpen naar voren dragen om onder andere de leefbaarheid te verbeteren.

De Dorpsraad van Heinkenszand heeft dit project als thema gekozen en een aantal werkgroepjes gevraagd hun eerste ideeën voor Heinkenszand te presenteren op de Algemene Dorpsraadvergadering 2017. Hoe willen we dat Heinkenszand er in 2030 uitziet? Wat kunnen we behouden en/of versterken?

In samenwerking met de gemeente Borsele wordt tijdens de bijeenkomst een terugkoppeling gegeven over de laatste stand van zaken rondom Borsele 2030.

Noteer alvast in uw agenda: donderdag 30 november 19.30uur in Grand café de Fonteyne Hoefbladstraat 1 te Heinkenszand. U bent van harte welkom tijdens de Algemene Dorpsvergadering.

Voor meer informatie over de Dorpsraad Heinkenszand en onze activiteiten ga naar www.dorpsraadheinkenszand.nl of volg ons op facebook.com/dorpsraad.heinkenszand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in