Al meer dan 100 formulieren inwonersonderzoek Heinkenszand ingevuld

0
1819
foto: Facebook Petra de Bruin

Het inwonersonderzoek in Heinkenszand naar de (sociale) behoeften en wensen van inwoners voor dorpsvernieuwing is gestart. “In amper een week hebben we al meer dan 100 inwoners een enquêteformulier on- of offline via bit.ly/enqueteB2030 ingevuld.

De formulieren zijn verkrijgbaar in vijf winkels aan de Dorpsstraat en op 9 november zijn we met het inloopspreekuur gestart in de bibliotheek in De Stenge in Heinkenszand. Tot eind november kunnen inwoners ons iedere maandag- en woensdagmiddag, op vrijdag en op zaterdagochtend treffen voor het invullen of inleveren van het enquêteformulier of voor een gesprek”, aldus Dook Noij, voorzitter van werkgroep Dorpsvernieuwing B2030.

Vier studenten Social Work aan Hogeschool Zeeland voeren het onderzoek uit door middel van interviews, enquêtes en inloopspreekuren. In het inwonersonderzoek naar de (sociale) behoeften en wensen van inwoners voor dorpsvernieuwing gaat het bijvoorbeeld om de beschikbaarheid van allerlei sociale voorzieningen voor bijvoorbeeld jongeren, ouderen en gezinnen met kinderen. Maar ook aan gewenste sociale en culturele activiteiten, meer verbinding tussen voorzieningen en activiteiten door het opzetten van een centraal ontmoetingspunt en het terugkrijgen van een dorpshart in Heinkenszand.

5 minuten tijd
Het invullen van de enquête kost slechts vijf minuten tijd en kan heel veel informatie opleveren voor de toekomst van Heinkenszand. De enquête kan online worden ingevuld via deze internetlink: bit.ly/enqueteB2030. Wie liever de enquête op papier invult, kan een formulier (met antwoordenvelop voor gratis retournering) ophalen bij deze vijf winkels in de Dorpsstraat: Zomaar Leuk, DA Drogisterij Marijke, The Readshop, Kinderkleding ’t Mereltje en ETOS. Voor een gesprek over het onderzoek of het B2030 project of voor het ter plekke invullen van de enquete kunt u terecht in de bibliotheek in De Stenge in Heinkenszand: in november is daar op iedere maandag- en woensdagmiddag, op vrijdag en op zaterdagochtend een inloopspreekuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in